divendres, 24 d’agost del 2018

Dia 16. Cuzco i intent de trasllat a Iquitos

Diumenge, 19 d'agost

Hola a tothom!!!

Avui ens hem despertat fets una coca... hem pogut descansar en un llit normal, ens hem pogut dutxar (que ja és molt! jejeje) i malgrat les agulletes infinites que tenim a les cames i el cansament acumulat hem volgut acomiadar-nos d'aquesta ciutat que ens ha agradat tant. Així doncs, ens hem dirigit al barri de San Blas, que ens havien comentat que era molt bonic. Està molt a prop del nostre hostal així que en un plis ens hi hem plantat i hem pogut veure l'esgésia de San Blas per fora (s'havia de pagar i no teníem el cos com per visites així), hem passejat pels carrers empedrats (més pedres, com si no n'haguéssim tingut prou al Camino!) tot mirant les botigues d'artesania i quan ja començàvem a tenir gana ens hem dirigit cap a la plaça d'armes. 









Abans d'arribar-hi ja hem començat a sentir que passava algo, se sentia molt de xivarri, més que els altres dies i quan hem arribat hem vist que el Colegio Nacional de Ciencias, el més antic i famós del Perú, estaven d'aniversari i estaven de celebració. I com? fent desdilar de manera militar a totes les diferents promocions, des dels més jovenets fins els més grans. De fet, hi havia gent amb cadires de rodes o fins i tot gent que portava fotos d'alumnes que havien mort però que volien que hi fossin presents. El que més cridava l'atenció era l'home que ho retransmitia tot amb un micro... el tio ho vivia moltíssim, com si fos un partit de futbol... i no només estaven les diferents promocions sino que després també desfilaven militars i per últim un grup que portava una noia asseguda com si fos la dona de l'Inca i una imatge de l'Inca amb un jaguar. Tot molt curiós. Us deixem algun video per a que us en feu a la idea (i sobretot escolteu l'speaker que anava retransmetent... tot un personatge!).


Hem dinat algo de menjar ràpid i ja ens hem dirigit cap a l'hostal a agafar les maletes i anar cap a l'aeroport en taxi. Ens esperen dos vols, Cuzco-Lima i Lima-Iquitos ja que demà anirem al Muyuna Lodge, un hotel de cabanetes en mig de l'Amazones a 3h d'Iquitos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada