dilluns, 6 d’agost del 2018

Dia 1. Arribada a Lima

Hola a tothom!!!

Un altre any els 3 frikis comencem una nova aventura, aquesta vegada per terres peruanes!! amb el primer avió que vam comprar havíem de fer escala a Montreal però per un tema de falta de temps per fer l'escala en condicions ens van canviar l'anada per uns vols amb Ibèria i fent escala a Madrid. Així doncs, el nostre primer avió ha estat de Barcelona a Madrid i a Madrid hem hagut d'esperar una horeta fins que ens sortia el següent vol amb destinació Lima!!



Què explicar del vol? pel Pablo i per mi ha estat el primer avió tan llarg, gairebé 12 hores seguides!! així doncs, ens hem armat amb paciència, ens hem posat un munt de pelis, el Jordi ha jugat llargues hores amb un emulador de la Nintendo. Unes hores després i fins als nassos d'estar asseguts hem arribat a Lima!! He de dir que l'espectacle de la serralada andina desde l'aire ha estat xulíssim! es veien totes les muntanyes i sobretot a la part final hi havia moltíssims núvols que cobrien part de les muntanyes... un espectacle!


Havíem contractat un taxi a través de l'hotel ja que vam pensar que després de tantíssimes hores estaríem reventats per haver de regatejar i buscar taxi, així doncs un home molt simpàtic anomenat Álex ja ens estava esperant amb el cartellet corresponent (ei, havien apuntat el meu nom i cognom perfectes! tota una novetat!!) i ens ha portat a l'hotel. Una vegada a l'hotel i morts de son (per nosaltres ja eren com les 2:00 de la matinada, tot i que aquí eren les 19:00 de la tarda i hi havia moltíssima vida al carrer) hem anat a buscar alguna cosa de menjar, per no anar a dormir amb la panxa buida. A l'hotel ens han guiat per arribar a la zona de restaurants i ens ha cridat molt un que estava a tope de gent a fora esperant per entrar i que era de sopes. I ara pensareu... "sopa? de debò? amb la calor que estem passant a Barcelona!", però clar, que aquí és hivern i tot i que no fa el fred que faria a Barcelona a l'hivern, feia rasqueta i hem hagut de sortir amb una dessuadora. Així doncs, quan hem vist la paraula "sopa" se'ns han obert els ulls de cop. I no era una sopa, sino 7! el lloc es diu "las 7 sopas" i tenia una hora i mitja d'espera per sopar al restaurant, però per sort tenen també servei per emportar, i només havíem d'esperar una mitja hora. 



Hem demanat una sopa de gallina i dues sopes criolles per emportar, i podies veure com les preparaven a les enormes olles... un espectacle! i què dir d'elles... espectaculars!!!! ens les hem menjat a l'hotel i no us exagero si us dic que hi havia un litre de caldo a cadascuna! només l'oloreta ja feia obrir la gana!! 


I ben contents hem agafat el llit, que he de dir que eren ben còmodes, cosa que hem agraït molt!! ara bé, després dels seients de l'avió d'Ibèria he de dir que qualsevol cosa m'hagués semblat comodíssima!! I després d'aquest dia tan llarg només queda dir... molt bona nit!

4 comentaris:

  1. No us agrada la sopa prou com per que trobeu un puesto així! xDDD
    Per cert, pedazo de perolones que us han posat no?

    ResponElimina
  2. Ja veus si eren perolones... menjaves i menjaves i no s'acabava mai!!! :P

    ResponElimina
  3. Sopes ftw!!!! Faci fred o faci calor, amb sopa passa millor!

    ResponElimina